emily, Pet Walker in Wong Tai Sin

Happy仔之家 @ Wong Tai Sin

通過 emily     (48 評論)

  Wong Tai Sin, Kowloon | 遛狗服務

也可以在 首選9龍區荃灣新界


42 已完成預訂
2 重複的客戶

42 已完成預訂

2 重複的客戶


 Wong Tai Sin, Kowloon | 遛狗服務 也可以在 首選9龍區荃灣新界


Hi,我叫emily,我養咗布爹利已經13年。由細到大我都好鍾意狗同貓,因為我鍾意佢地帶俾我好多歡樂。當我每日返到屋企見到佢,就會覺得好開心。我深深覺得狗狗一生就得你一個朋友,所以我會堅持每日都帶佢落街(當然除咗落雨打風,為咗佢安全)


我係一個養咗狗狗13年嘅狗奴,由細到大都喜歡狗同貓,我冇諗住養,因為我太眼淺,太重感情,怕唔知點照顧佢,但係某一日,我男朋友買了佢。不過到最後佢唔要,就留咗比我。13年來,我都係自己幫佢剪指甲、洗耳仔,到學整嘢食、做風乾小食,都係全部自己去邊學邊做。亦因為佢,我去學寵物美容,而且考獲B牌證書。現在已有不少狗狗都會來我家沖涼同埋住宿。

希望有機會同大家嘅仔仔女女做朋友啦 ^^

技能和資質

培訓經驗培訓經驗
行為修正行為修正
對寵物管理和護理的基本認識對寵物管理和護理的基本認識
美容證書美容證書
能夠識別出問題的微妙跡象能夠識別出問題的微妙跡象

居家寵物

Happy仔
仔仔

關於Happy仔之家

42

預訂

2

重複

臉書

臉書

手機

手機

電子郵件

電子郵件

谷歌

谷歌

身份證

身份證

美容師認證

美容師認證

線上測試

線上測試


摘要。

通常去客人屋企視乎客人嘅需要而跟他的流程做,我沒有車的視乎地區可能另加車費


願意載送的距離。

我不載送我不載送


每次散步的長度

1小時1小時


最後一分鐘預訂

是



地點

emily的遛狗服務服務位於《Wong Tai Sin》附近,Kowloon。通過 PetBacker 預訂獲得免費保險,支付保障和全天候 24x7的客服。


48 評論

車厘

January 2020

PetBacker已驗證
因我隻毛孩實在太多事情要注意,起初都有啲擔憂,但Emily真的好有耐性,滿有愛心,還會定時定後send啲相同短片給我,讓我旅程能夠放心

Rain

January 2020

PetBacker已驗證
Emily好有耐性,照顧得我個仔好好,重幫佢沖涼剪毛👍

Carol

December 2019

PetBacker已驗證
Emily係一個好盡忠職守既保姆, 我d狗咁難搞都俾佢搞店,我下次去旅行一定會再搵佢,好過搵狗酒店好多

Jane

December 2019

PetBacker已驗證
Emily is so sweet and takes care of my Connie very well! She constantly sends me photos and updates me every day. She’s reliable and highly responsible.

Venus

November 2019

PetBacker已驗證
一百分,很細心

服務與費率

對話與問候

先了解對方。
免費

遛狗服務

預訂
從HKD

250

/步行

通過Petbacker預訂享受 特級保險,全天候客服,預訂保障,安全線上支付,照片更新等等!


emily 的其他服務


常見問題

  • 什麼是PetBacker?
    PetBacker是一家頂尖的跨國寵物公司,在50個國家/地區設有分公司,供寵物愛好者分享他們對寵物的熱愛,並僱用值得信賴的寵物保姆高達數百萬住宿夜晚。通過PetBacker 交易的寵物住宿受到保險保障,同時也擁有世界級的客戶服務。
  • 寵物主人對emily怎麼說??
    emily已有2位回頭客並完成了42個預訂。滿意的寵物主人留下最新的已驗證評論之一是:“ 因我隻毛孩實在太多事情要注意,起初都有啲擔憂,但Emily真的好有耐性,滿有愛心,還會定時定後send啲相同短片給我,讓我旅程能夠放心”
  • 在PetBacker上預訂emily安全嗎?
    當您通過PetBacker預訂和付款時,PetBacker將給予您與您的寵物最大的保障,其中包括寵物保險、GPS遛狗報告,每日照片及視頻更新,以確保保姆提供優良的服務。過去完成的工作及寵物主人的評論在平台上都是透明的,這可以幫助您做出最好的選擇。

通過Petbacker預訂享受 特級保險,全天候客服,預訂保障,安全線上支付,照片更新等等!

從HKD 250 /步行

  48 評論